POLYTRON Penetrating Lubricant Spray (200ml)

POLYTRON Penetrating Lubricant Spray (200ml)
POLYTRON Penetrating Lubricant Spray (200ml)
Brand: POLYTRON

POLYTRON PL mengandungi POLYTRON MTC dan  dicampur secara saintifik menjadi bahan yang paling berkesan apabila karat, hakisan, atau seretan menjadi faktor. PL POLITIK bukan hanya menembusi karat melampau dan hakisan, tetapi ia juga merawat permukaan logam untuk mengurangkan geseran dan menghilangkan haus. Penggunaan produk ini menyediakan operasi mekanisme logam yang tahan lama, lancar. Ianya bertahan sehingga 20 kali lebih lama daripada WD-40.

Product SKU: PenLUBE
Availability: 1
Price: RM79.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare
This product has a maximum quantity of 25

POLYTRON Ultra Performance PENETRATING LUBRICANT (PL) mengandungi POLYTRON MTC dan dicampur secara saintifik untuk menjadi bahan yang paling berkesan apabila karat, kakisan, atau seretan adalah faktor. POLYTRON PL tidak hanya menembusi karat melampau dan kakisan, tetapi juga merawat permukaan logam untuk mengurangkan geseran dan menghilangkan haus. Penggunaan produk ini menyediakan operasi mekanisme logam yang tahan lama, lancar. Bilangan aplikasi dan faedah yang jauh lebih bagus dari mana-mana produk lain yang diketahui (POLYTRON PL adalah 20 kali lebih lama dan lebih berkesan daripada WD-40).

POLYTRON PL boleh digunakan untuk apa-apa dari keperluan rumah paling mudah kepada aplikasi perindustrian yang lebih ekstrem. Ia amat disyorkan untuk kerja kedai mesin am seperti penggerudian dan mengetuk.

 

MANFAAT UTAMA PL POLYTRON

  • Penembusan cepat: merosakkan karat dan hakisan, mempercepatkan penggerudian
  • Hilangkan haus
  • Melincirkan dan melindungi ketika ia menembusi
  • Kurangkan penggunaan kuasa
  • Mengurangkan suhu dan bunyi operasi apabila digunakan sebagai pelincir
  • Penghalusan kelembapan yang sangat berkesan
  • Membersihkan dan mengurangkan hakisan elektrik
  • Potongan tepi alat pemotong (pemesinan, penggerudian) tetap tajam jauh lebih lama, dan permukaannya lebih halus dan bersih
  • Memanjangkan jangka masa penyelenggaraan alat dengan lebih lama berbanding daripada produk terkemuka yang lain (20 kali lebih tahan lama dan berkuasa daripada WD-40 )

 Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


Copyright © 2021 Next Advance technology Sdn Bhd (1128781-P) . All rights reserved.eCommerce by SiteGiant