Tentang Kami

SIAPAKAH KAMI?
www.polytronmalaysia.com.my adalah sebuah stor online yang menjual minyak pelincir serta barangan tambahan untuk kereta dan motor anda. Polytron Malaysia mempunyai sebuah kedai yang bertapak di Tanjung Kling Melaka dengan menggunakan nama syarikat NEXT ADVANCE TECHNOLOGY SDN BHD. Syarikat kami adalah agen utama bagi minyak pelincir Polytron yang diimport khas dari Amerika Syarikat. Kami adalah pengimport utama Polytron di Malaysia.


APA ITU POLYTRON?
Polytron adalah produk ultra-pelincir yang dibuat di Amerika Syarikat (USA) dengan kualiti yang tinggi. Awalnya ia dicipta khas untuk ketenteraan dan juga sebagai pelincir rahsia bagi badan agensi kerajaan. Polytron akan mengalahkan sebarang persaingan melihat kepada keunggulan dan kehebatan teknologi pelincirannya.


KENAPA KAMI?
Disini di Polytron Malaysia, kami berdedikasi untuk memberikan anda produk Polytron hanya yang terbaik. Selain menjadi pengimport yang utama yang mewakili Malaysia, kami juga berusaha untuk memberikan kesedaran tentang pemanasan global dan pembaziran duit dalam kekerapan menyelenggara dan membaiki enjin yang cepat rosak. Ianya sudah menjadi tanggungjawab kami untuk  menyelesaikan masalah ini dan berharap supaya kami dapat memperkenalkan produk Polytron yang menjimatkan bahan bakar dan membantu membaiki enjin kereta dan motor ini kepada masyarakat. Kami akan memastikan bahawa anda sebagai pembeli akan mendapat kualiti yang terbaik dari produk dan juga khidmat kami.


BAGAIMANA UNTUK MENGHUBUNGI KAMI?
Jika anda mempunyai sebarang masalah atau komen tentang kami, produk kami, atau website kami, anda dialu-alukan untuk menghubungi kami di natsdnbhd@yahoo.com.my atau hubungi kami di +60176077879. Kami akan memberikan maklum balas dalam masa 24 jam waktu bekerja. Sila lawati laman 'Hubungi kami' untuk mengetahui dengan lebih lanjut


CAP DAGANGAN DAN LESEN BERNIAGA

1 / 5
Perakuan Pemerbadanan Syarikat Sendirian SSM
2 / 5
Cap Dagangan 1
3 / 5
Cap Dagangan 2
4 / 5
Cap Dagangan 3
5 / 5
Cap Dagangan 4

Copyright © 2021 Next Advance technology Sdn Bhd (1128781-P) . All rights reserved.eCommerce by SiteGiant